Meistä

Naantalin peltityö Oy

meistä tekstin kuva
Naantalin Peltityö on vuonna 2017 perustettu kotimainen peltitöihin erikoistunut yritys. Teemme kokonaisvaltaiset peltityöt aina saumakatoista sokkelilistoihin. Pienemmistä asennuksista aina suuriin kerrostaloprojekteihin. Meille ei mikään työ ole este vaan mielenkiintoinen haaste, jonka otamme kunnialla vastaan. Koska omaamme vuosien kokemuksen peltitöistä, korjausrakentamisesta, sekä asennustöistä, voimme tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja ammattitaitoista osaamista kilpailukykyiseen hintaan. Kuulumme myös Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani-ohjelmaan.

Miksi valita meidät?

icon

AMMATTITAITO

Meillä on 20-vuoden kokemus alalta ja jatkuva kouluttautuminen ja kehitys takaavat meille nykyaikaiset toimintatavat.

icon

LAATU

Asennuksissa panostamme 100% laatuun ja käytämme ainoastaan laadukkaita ja kestäviä materiaaleja

icon

LUOTETTAVUUS & JOUSTAVUUS

Työskentelemme asiakaslähtöisesti asiakkaan toiveita kunnioittaen. Sovitussa aikataulussa pysyminen on meille ensisijaisen tärkeää. Asiakaslähtöisyys ja luotettavuus on meille kunnia asia.

icon

NOPEUS JA TEHOKKUUS

Valmistamme itse kaikki peltitöihin tarvittavat tuotteet ja näinollen voimme antaa tarkan aikataulun työn valmistumisesta.

icon

TAKUU

Annamme töillemme pitkät asennus- ja materiaalitakuut.

icon

KILPAILUKYKYINEN HINTA

Valmistamme ja asennamme itse kaikki peltitöihin tarvittavat tuotteet ja näin ollen voimme tarjota työt asiakkaalle kilpailukykyiseen hintaan.